Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Vihamij verwerkt haar inkoopfacturen voortaan met ISProjects

05 Dec 2017  |  Factuurverwerking, Praktijk

Vihamij is een handelsonderneming met een landelijk netwerk van hoofdzakelijk kleinschalige vestigingen, waarbij het lokale karakter gecombineerd wordt met de voordelen van een landelijk opererend bedrijf. Vihamij is overgestapt van een verouderde oplossing voor factuurverwerking naar ISP Invoice. Daarmee kan Vihamij facturen snel en efficiënt verwerken en is er controle over en inzicht in de status van de facturen.

Vihamij had al ervaring met een oplossing voor digitale factuurverwerking.  Deze oplossing was echter verouderd en Vihamij wilde weer een digitale oplossing voor de verwerking van de inkomende factuurstroom die aan de huidige eisen voldoet. Dit is voor Vihamij in een aantal fasen verlopen.

Jeffrey Janssen, Financieel Directeur Vihamij Handel:
“Eerst hebben wij de vorige leverancier benaderd en daarna zijn wij via onze ERP partner bij ISProjects terechtgekomen. Wij hebben vervolgens een demo van ISProjects bekeken en werden daar enthousiast door. Wij hadden ook het gevoel dat er een goede samenwerking was tussen de partner en ISProjects. Dat is tijdens het project ook gebleken. Het project is prima verlopen. Tussentijds zijn er nog enkele wijzigingen doorgevoerd. ISProjects ging hier zeer flexibel mee om, waardoor de doorlooptijd maar iets langer was dan vooraf voorzien. Verder is het erg prettig om één aanspreekpunt te hebben gedurende het gehele project. Dat vereenvoudigt de communicatie.”

Verdere optimalisering factuurverwerking

“Wij zijn enige tijd geleden live gegaan en nu bezig met de finetuning van ISP-Invoice en de optimalisatie van de interne processen. Wij zijn bijvoorbeeld bezig met de aanpassing van onze interne declaratieroutes. Na de start met de oplossing van ISProjects hebben wij inmiddels een extra 10% tijdsbesparing behaald. Mooi efficiency voordeel vinden wij. Na verdere optimalisatie van de interne processen en finetuning van ISP-Invoice verwachten wij nog een verder verbetering hiervan,” sluit Janssen af.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.