Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Extendas beveelt go2UBL aan als conversiepartij bij e-factureren

Het automatisch inboeken van facturen is mogelijk dankzij UBL (Universal Business Language). Facturen in dit bestandsformaat kunnen automatisch gelezen en verwerkt worden in het backoffice systeem FuelOffice van Extendas. Het versturen van facturen in UBL is nog niet de standaard.

Facturen worden doorgaans nog op papier, of elektronisch als foto of PDF aangeleverd. Om de ontvangen facturen automatisch te verwerken, dienen ze omgezet te worden naar UBL. Dat is wat conversiepartner go2UBL doet; het converteren van afwijkende bestandsformaten naar de voorgeschreven standaard UBL, waarna het mogelijk is de UBL facturen automatisch in te lezen in je eigen boekhoud- of backoffice systeem.

Interesse naar het automatisch inboeken van facturen neemt toe

Stephan Kienhuis is Senior Consultant bij Extendas en adviseert en ondersteunt gebruikers van het backoffice systeem FuelOffice:
In FuelOffice kunnen onze klanten al jaren gebruikmaken van e-facturatie. We gaan nu een stap verder door de elektronische facturen ook in UBL-formaat aan te bieden, omdat we merken dat steeds meer gebruikers geïnteresseerd zijn in de tijdsbesparing die het gevolg is van e-facturatie middels UBL-facturen. Het is duidelijk dat dit de toekomst is. Wij hebben ervoor gezorgd dat UBL in FuelOffice klaar en gecertificeerd is. Om onze klanten verder te ontzien, bevelen wij go2UBL aan als betrouwbare conversiepartij. Onze gebruikers zijn vrij zelf een partij te kiezen om de conversie te regelen, maar op basis van onze goede ervaringen met go2UBL raden wij hen aan.”


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.