Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Euro Shoe Group bespaart 1 FTE door factuurverwerking met ISProjects

18 Dec 2017  |  Factuurverwerking, Praktijk

Euro Shoe Group (AvanceShoe Discount en Bristol) had een aantal jaren geleden ook al eens gekeken naar de mogelijkheden van een digitale factuurverwerkingsoplossing in SAP. Toen twee jaar geleden twee medewerkers met pensioen gingen was dat de aanleiding voor Euro Shoe Groep om zich nogmaals te verdiepen in de mogelijkheden van een digitale oplossing.

Euro Shoe Groep heeft vervolgens besloten geen nieuwe medewerkers in dienst te nemen maar de overstap te maken naar een factuurverwerkingsprogramma. Euro Shoe had eigenlijk haar keuze al gemaakt voor een andere aanbieder op dit gebied.

Na onder andere een referentiebezoek aan een klant van ISProjects heeft Euro Shoe Groep voor de SAP oplossing van ISProjects gekozen. De totaal oplossing en solide uitgebreide koppeling met SAP waren bepalend voor deze keuze.

Ronny Put, Hoofd Boekhouding Euro Shoe Group:

“Een belangrijk voordeel is dat alles nu direct digitaal opvraagbaar is. Zowel in SAP als in de factuurverwerkingsoplossing van ISProjects. Iedere afdeling en budgetverantwoordelijke heeft volledig inzicht in alle facturen waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Voorheen maakte men printjes, kopieën of kwam men een kopie ophalen bij de administratie. Zeer tijdrovend voor zowel de goedkeurders als de boekhouding. Dat is door de digitale goedkeuring nu niet meer nodig wat zeker een aanzienlijke tijdbesparing oplevert. De medewerkers van de boekhouding worden niet meer gestoord tijdens de werkzaamheden en de andere medewerkers kunnen op een eenvoudige manier de facturen zelf bekijken” 

Source


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.