Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Gemeente Haarlem en Ministerie van Justitie en Veiligheid kiezen voor FLOW Partner Automation

08 Jan 2018  |  E-factureren, Overheid

Na de gemeente Amsterdam en de gemeente Rotterdam heeft TIE Kinetix nu een contract getekend met de Gemeente Haarlem om alle leveranciers van de gemeente te helpen met elektronisch factureren, door hen aan te sluiten op het FLOW platform van TIE Kinetix. Elektronisch factureren via het FLOW platform is toegankelijk voor alle Nederlandse gemeentes, zowel kleinere gemeentes alsook grotere gemeentes.

Ook met het Ministerie van Justitie en Veiligheid is een contract getekend om via het FLOW platform elektronische declaraties mogelijk te maken. Deze functionaliteit zal worden gekoppeld aan de elektronische facturatie functionaliteit van het Ministerie.

Sinds 1 januari 2017 zijn leveranciers van de Rijksoverheid verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen te sturen. Per april 2019 dienen alle aanbestede overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt e-facturatie oplossingen tussen bedrijven onderling en e-facturatie oplossingen naar de overheid in diverse modules voor geautomatiseerde uitwisseling van facturen via EDI/XML, als PDF of handmatig via een factuurportaal.

Als pionier in de e-facturatie markt heeft TIE Kinetix meer dan 30 jaar ervaring in e-facturatie toepassingen voor overheid en bedrijfsleven.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.