Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Storecove: 100% geautomatiseerde factuurverwerking dankzij koppeling met go2UBL

Storecove beschikt nu over 100% geautomatiseerde factuurverwerking dankzij koppeling met go2UBL. De toevoeging van een slimme inbox, die facturen uit e-mails doorstuurt naar de boekhouding, maakt daarbij volledige e-facturatie mogelijk.

Papieren facturen en PDF-bestanden worden doorgestuurd naar go2UBL, geconverteerd naar UBL en via Storecove automatisch verwerkt in het boekhoudpakket. Door de volledig geautomatiseerde factuurverwerking besparen bedrijven aanzienlijk veel tijd.

 

100% garantie voor factuurherkenning

Dolf Kars, CEO van Storecove:
Hoewel de overgang naar elektronisch factureren steeds sneller gaat, zijn er nog altijd veel niet-elektronische facturen in de omloop. De vraag van onze klanten heeft ons gemotiveerd op zoek te gaan naar een eenvoudige koppeling voor dit onderdeel.

Zo zijn wij uitgekomen bij go2UBL. Zij converteren bonnetjes, facturen in PDF of in andere bestandsformaten naar UBL. Als enige partij garanderen zij daarbij 100% herkenning, in tegenstelling tot de doorgaans 60% bij anderen. Onze keuze was daarmee snel gemaakt.”

Rob Tolstra, CEO van go2UBL:
“Het converteren van niet-elektronische facturen is het laatste puzzelstukje dat Storecove zocht. Wij zijn trots dat wij kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van hun 100% dienstverlening.”

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.