Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

TIE Kinetix wordt Oracle PartnerNetwork Gold Partner

TIE Kinetix is een Gold-partner in het Oracle PartnerNetwork (OPN) geworden. Als Gold-partner levert TIE Kinetix een totale supply chain managementoplossing met FLOW Partner Automation. Het platform is volledig geïntegreerd met de Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud en lost de uitdagingen van gezamenlijke klanten op.

De TIE Kinetix FLOW Connector voor Oracle SCM Cloud biedt bedrijven de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd en geïntegreerd de stroom van zakelijke documenten door de gehele supply chain eenvoudig en probleemloos uit te wisselen. De Gold-partner status met het OPN is de nieuwste samenwerking in het groeiende netwerk van partners van TIE Kinetix. Lees meer op de Oracle partnerpagina.

TIE Kinetix debuteert deze week als Gold-partner van het Oracle PartnerNetwork op de 6e editie van de jaarlijkse Oracle Modern Supply Chain Experience conferentie in San Jose, Californië in de Verenigde Staten.

Jan Sundelin, CEO TIE Kinetix:
“In het zaken doen tussen handelspartners en leveranciers worden onze klanten steeds vaker geconfronteerd met het feit dat documenten elektronisch via een beveiligde, directe verbinding dienen te worden aangeleverd. Onze nieuwe samenwerking met Oracle biedt een volledige geïntegreerde oplossing via ons FLOW Partner Automation cloud-platform om onze gezamenlijke klanten verder kosten te verlagen, producten sneller naar de markt te brengen en winstgevender te maken.”

Als een Gold-partner krijgt TIE Kinetix de mogelijkheid om specialisaties te ontwikkelen, waarmee het bedrijf haar business kan uitbreiden, expertise kan vergroten, klantbehoud kan verbeteren en differentiatie in de markt kan creëren. Gold-partners mogen daarnaast alle Oracle Technology-producten verkopen en kunnen zich ook aanmelden als reseller van Oracle Applications en Industry oplossingen.

Daarnaast ontvangen Gold-partners My Oracle Support ondersteuning voor ontwikkeling, demonstratie, integratielicenties, korting op trainingen, een beperkt aantal vouchers voor gratis assessments/examens, een voordeeltarief voor Oracle-licenties voor intern gebruik, kortingen op geavanceerde klantenservices en meer. Ga voor meer informatie over de voordelen voor Oracle Gold level-partners naar: http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm

Leer meer over de samenwerking tussen Oracle en TIE Kinetix.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.