Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Basware biedt datavalidatie tegen zakelijke database Dun & Bradstreet

Basware gaat samenwerken met Bisnode, lid van Dun & Bradstreet’s wereldwijde netwerk. Samen zullen de partners de gegevens van Dun & Bradstreet gebruiken om bedrijfsintelligente inzichten te bieden die Basware-klanten helpen bij het optimaliseren van leveranciersrelaties. Basware-klanten maken gebruik van up-to-date leveranciersdata wat hun een holistisch beeld geeft met wie ze werken.

De nieuwe oplossing maakt gebruik van het DUNS nummer om relaties tussen bedrijven te identificeren. Hierdoor kunnen organisaties binnen het Basware-netwerk de kwaliteit van leveranciersdata verbeteren door deze te valideren én te verrijken aan de hand van de Dun & Bradstreet-bedrijfsdatabase. Dit elimineert doublures, actualiseert bestanden en vult leveranciersgegevens aan met essentiële informatie. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter werken en liggen kostenbesparingen binnen handbereik.

Vesa Tykkyläinen, CEO van Basware:
“We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling en innovatie van nieuwe diensten met toegevoegde waarde voor organisaties binnen het Basware Netwerk. Hierbij trachten we samen te werken met andere innovators op het gebied van e-commerce. De combinatie van de wereldwijde commerciële database van Dun & Bradstreet met Basware’s grootste open B2B-netwerk vereenvoudigen we niet alleen het leveranciersgegevensbeheer, maar verhogen we ook de efficiëntie in leveranciersrelaties en het uitgavenbeheer voor onze klanten.”

De nieuwe oplossing is beschikbaar via het Basware-netwerk. Voor meer informatie: http://www.basware.com/vendormanagement.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.