Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Platform ELFA lanceert vernieuwde website

Platform ELFA letters 230x200De informatieve site www.platformelfa.nl biedt betere mogelijkheden om de community rond e-factureren zowel op nationaal als Europees niveau te vergroten en heeft een meer visuele uitstraling.

Het doel van de vernieuwde website is om geïnteresseerden de laatste informatie te verschaffen op het gebied van e-factureren in Nederland, België en Europa. Meer dan vijftig aanbieders uit binnen- en buitenland van oplossingen voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zijn verenigd om gezamenlijk de markt te benaderen en te voorzien van de informatie die het nodig heeft om iedereen sneller te laten profiteren van de voordelen van e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking.

Dit initiatief maakt onderdeel uit van een pakket aan drempelverlagende impulsen van Factuurwijzer.nl waaronder de marktanalyserende Factuurmonitor en het Factuurkompas, een gedetailleerd overzicht van aanbieders. Ook het Factuurcongres en de Gouden Facturen zijn opgezet door Factuurwijzer.

Community
De website van Platform ELFA is niet alleen aan de voorkant aangepast. Omdat e-factureren ook over de landsgrenzen wordt gestimuleerd, maakt het vanaf heden ook onderdeel uit van een grotere community die gebruikers, deskundigen, geïnteresseerden en aanbieders uit heel Europa met elkaar in contact kan brengen. Factuurwijzer heeft daarom besloten de communities van Platform ELFA (NL) en EEI Platform (Europa) aan elkaar te koppelen zodat een grote community ontstaat waarin het voor ieder mogelijk is om contact te leggen met gebruikers, geïnteresseerden, aanbieders, leveranciers en beleidsmakers. De synergetische werking van deze community geeft het onderwerp e-factureren een sterke impuls in Nederland, België en de rest van Europa.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.