Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Inschrijving Gouden Facturen 2010 geopend tot 24 april 2010

Gouden Facturen 230x200Tijdens het komende Factuurcongres op 11 mei 2010 wordt de Gouden Facturen-competitie voor de derde maal gehouden. Tijdens het grootste evenement over e-factureren en factuurautomatisering in de Benelux worden de beste en meest innovatieve praktijkvoorbeelden met een Gouden Factuur beloond.

De vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren en factuurautomatisering verdienen een beloning voor hun inspanningen en praktijkervaringen. Voor dat doel zijn de ‘Gouden Facturen’ in het leven geroepen.

Online stemmen vanaf 10 februari
De inschrijving voor dit jaar is 28 januari 2010 tot en met 24 april 2010 geopend. Organisaties kunnen via de website van het Factuurcongres het document ‘Alles over de Gouden Facturen’ downloaden en zich met het inschrijfformulier eenvoudig inschrijven.

2010: vijf categorieën
De uitreiking van de Gouden Facturen in vijf categorieën is een van de hoogtepunten op het Factuurcongres. De vijf categorieën zijn:
– B2B e-factureren
– B2C e-factureren
– B2B geautomatiseerde factuurverwerking
– NIEUW: Online factureren
– Publieksprijs

Naar aanleiding van de marktontwikkeling het afgelopen jaar is voor 2010 de categorie ‘Online Factureren’ aan de competitie toegevoegd. In minder dan een jaar tijd er 15 aanbieders van online factureren ontstaan.

2009: 25 inzendingen
Vijfentwintig kandidaten namen vorig jaar deel aan de Gouden Facturen. De negen genomineerde organisaties presenteerden hun praktijkcases in de volle Philips Hall, waarna de vakkundige jury AFAS (B2B factuurautomatisering), FactuurSturen (B2C e-factureren) en Rotaform (B2B e-factureren) met een Gouden Factuur beloonde. AFAS mocht bovendien de Publieksprijs in ontvangst nemen.

Interesse?
Deelnemen aan de Gouden Facturen is heel eenvoudig:
1. Lees het document “Alles over de Gouden Facturen 2010” voor meer informatie.
2. Download het “Inschrijfformulier Gouden Facturen 2010” en vul het in.
3. Verzend uw deelname inclusief aanvullende informatie via het formulier op http://www.factuurcongres.nl/programma/gouden_facturen via info[at]factuurcongres.nl.


Gerelateerd


2 reacties


 1. Tot wanneer kunnen wij ons inschrijven voor de Gouden Factuur?

 2. Beste Tijmen

  De inschrijving is geopend tot en met 24 april 2010. MAAR, eerder inzenden loont:
  1. hoe eerder je meedoet,
  2. hoe meer stemmen je kunt krijgen,
  3. hoe hoger je publieksoordeel wordt,
  4. des te meer kans je maakt om genomineerd te worden.

  Succes!