Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Marco Cupido nieuwe directeur 20/20 vision Nederland

19 Jan 2011  |  Vacatures

2020vision 230x200Per 1 januari 2011 heeft 20/20 vision Europe Marco Cupido aangesteld als algemeen directeur van de Nederlandse vestiging. Marco neemt in deze functie de algemene directietaken voor de Nederlandse vestiging over van 20/20 vision-oprichter Harm Poelen.

Waarom een directeur 20/20 vision Nederland?
20/20 vision Europe BV biedt softwareoplossingen voor het proces van budget tot betaling en voor digitale berichtuitwisseling (onder andere elektronisch factureren). 20/20 vision is een aanvulling op bestaande financiële of ERP-systemen en wordt daaraan gekoppeld.

Het succes van deze oplossingen resulteert in een gestage groei van 20/20 vision Europe over de afgelopen jaren. “Je leest het in alle managementboeken, maar bij 20/20 vision Europe beleven we het nu echt. Als je langere tijd hard groeit, verandert de organisatie structuur”, vertelt Harm Poelen. “Dit is de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Met de grootte die de Nederlandse vestiging nu heeft bereikt, wordt een andere manier van leidinggeven gevraagd. Marco Cupido is een ander type leider dan ik en zal daardoor in staat zijn om de volgende stap te zetten met 20/20 vision Nederland.” 20/20 vision Europe heeft naast de Nederlandse vestiging ook kantoren in Spanje en de Oekraïne.

De achtergrond van Marco Cupido
Marco Cupido heeft op 43-jarige leeftijd al een respectabele carrière achter de rug. Binnen verschillende onderdelen van multinational Ricoh (waaronder Nashuatec) heeft hij ruim 14 jaar management- en directie-ervaring opgedaan. Tot april 2008 was hij algemeen directeur van Rex-Rotary. Na de begeleiding van de volledige integratie van deze organisatie van 100 medewerkers in de Ricoh-organisatie, heeft hij zich als zelfstandig management consultant en interim manager gericht op het ondersteunen van organisaties bij vraagstukken op het snijvlak van strategie en commercie. Zijn ruime ervaring uit de document management wereld neemt hij mee om de snelle groei van 20/20 vision Nederland verder vorm te geven. ”Ik zie het als een mooie uitdaging om de reeds ingezette professionaliseringsslag door te trekken en een voortrekkersrol te vervullen om de zeer ambitieuze groeidoelstellingen in Nederland te realiseren” stelt Marco Cupido. “Wij zullen hiermee een stevig fundament moeten leggen voor de realisatie van de internationale groeiambities van 20/20 vision.”

De nieuwe rol van Harm Poelen
Harm Poelen blijft algemeen directeur van 20/20 vision Europe. Hij zal zich in deze nieuwe rol vooral bezighouden met zaken die de volledige organisatie raken. Dit zal betrekking hebben op de strategische koers van 20/20 vision Europe en de vertaling naar lokaal beleid. Maar ook de ontwikkelingen van de markt en het product. Als product visionair is hij betrokken bij de softwareontwikkeling en Europese marktbewerking. “Ik geloof dat deze rolverdeling het beste is voor onze klanten, medewerkers en partners“ besluit Harm Poelen.

Groot aan het worden, door klein te blijven
Bij 20/20 vision zijn we trots op de groei die we realiseren en hoe wij ons bedrijf uitbouwen. Maar als u vragen heeft kunt u de heren gewoon direct benaderen:

Marco Cupido – marco.cupido@2020vision.nl
Harm Poelen – harm.poelen@2020vision.nl


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.