Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Diverse vacatures bij InterCommIT

20 Jan 2011  |  Vacatures

InterCommIT 230x200Elektronisch zakendoen is actueler dan ooit. Termen als e-Business, e-Commerce en e-Invoicing zijn veelgehoord. Geïntegreerd samenwerken tussen handelspartners onderling is daarbij een voorwaarde.
InterCommIT levert B2B communicatiediensten aan banken, verzekeringsmaatschappijen en retail organisaties zoals supermarktketens en bouwmarkten.
..

e-Business Consultant

Als e-Business Consultant adviseer je (potentiële) klanten over processen en de bijpassende diensten die InterCommIT kan leveren. Je begeleidt de implementatie van omvangrijke integratietrajecten en bent in staat om andere mogelijkheden te signaleren. Je werkt dan ook veel samen met e-Business Integratie Specialist en de afdeling sales.

Volledige vacature

e-Business Integration Specialist

Tijdens de implementatie van de integratieprojecten van onze klanten ben jij de spil. Je adviseert en ondersteunt het project zowel intern als extern. Je houdt je ook bezig met analyseren en ontwikkelen van berichtstandaarden zoals Edifact en XML. Je documenteert de berichtdefinities, standaarden en afspraken, vaak in samenwerking met de e-Business Integration Engineer.

Volledige vacature

Test Engineer

Als Test Engineer ben je de spin in het web bij de ontwikkeling van het hart van onze software. Je draagt verantwoordelijk voor het opstellen van het testplan, voor de teststrategie en het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van de verschillende testsoorten.

Volledige vacature


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.