Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Vacature: Technische ICT Consultants bij Simac

24 Jan 2011  |  Vacatures

Simac 230x200Technische ICT Consultants (software engineers)

Als startend technisch consultant is jouw belangrijkste uitdaging bij Simac Document Solutions: het vertalen van functionele specificaties naar kant en klare software systemen, die zoveel mogelijk gebaseerd zijn op standaard oplossingen. Bij Simac Document Solutions worden die oplossingen samengesteld op basis van gerenommeerde producten zoals ReadSoft, Baltzar, ELO, TeleForm, Contempus, DOKuStar.

Over Simac Document Solutions

Simac Document Solutions levert, implementeert en beheert totaaloplossingen voor papieren en digitale documentautomatisering. Dit doen we al ruim 25 jaar met veel succes en passie voor onze klanten. Onze oplossingen en producten variëren van eenvoudige scan- en data-entry applicaties tot complete managementoplossingen.

De functietaken

Voor de functie van technisch consultant bij Simac Document Solutions zijn de volgende kerntaken benoemd:

  • Het zelfstandig of binnen een projectteam implementeren van software oplossingen, op basis van zowel standaardinstallaties als het specialistisch uitvoeren van maatwerk voor de klant.
  • Het op functioneel en technisch gebied bijstaan van zowel de klant als de collega’s van het projectteam bij Simac Document Solutions.
  • Het zelfstandig bedenken van oplossingen voor eenvoudige maar ook complexe problemen, en het proactief overdragen van de opgedane kennis aan de collega’s.

Profiel

Als technisch consultant heb je een brede interesse op het gebied van data capture en document management oplossingen, en bedrijfsprocessen in het algemeen. Inkoopmanagement en factuurverwerking zijn binnen ons vakgebied momenteel voorbeelden van belangrijke speerpunten, net zoals verschillende data capture toepassingen gericht op de onderwijs- en zorgmarkten. Je beschikt over:

  • Goede contactuele eigenschappen;
  • De ambitie om te willen groeien in deze functie;
  • Minimaal een afgeronde opleiding (bedrijfskundige) informatica of vergelijkbaar, op HBO of WO niveau, of hebben een vergelijkbaar niveau bereikt door middel van enkele jaren werkervaring;
  • Kennis van en ervaring met moderne ontwikkelomgevingen en technieken, zoals Visual Studio.NET, MS SQL Server, XML, Webservices et cetera;
  • Kennis van de producten waar Simac Document Solutions de Nederlandse vertegenwoordiger van is (of vergelijkbare producten), en/of ervaring met applicaties zoals MS SharePoint, ERP systemen en SaaS oplossingen is een pré;
  • Inlevingsvermogen als het gaat om de problematiek bij de klant.

Eigenschappen als een enthousiaste en representatieve persoonlijkheid, resultaatgericht, zelfstandig, proactief en het vermogen om snel te schakelen spreken ons zeker aan!

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals je van een professionele organisatie mag verwachten. Bij Simac zijn flexibele arbeidsvoorwaarden mogelijk. Je werkt bij ons in een informele organisatie, waarbij de goede onderlinge band tussen de collega’s van groot belang is.

Contact

Voor meer informatie kun je terecht  met Bart Clement: 0318 – 649 699. Richt je sollicitatiebrief en C.V. aan Monique Schutte, Simac Document Solutions, Postbus 606, 6710 BP EDE, of via het e-mailadres monique.schutte@simac.com.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.