Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

MagSoft heeft plaats voor een Manager Application Development

31 Jan 2011  |  Vacatures

MagSoft 230x200MagSoft, de specialist voor Scanning, OCR, Document Management en Workflow systemen. We hebben de kennis en ervaring: van een snelle scantoepassing voor SharePoint tot complexe workflow processen, zoals post- en factuurverwerking.

We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, OCR, ICR, PDF/A, MS SharePoint Capture en kunnen u de voordelen én nadelen vanuit de praktijk uitleggen.

MagSoft, gevestigd in Mijdrecht, zoekt een

Manager Application Development

Als Manager Application Development ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de kwaliteit van diverse producten.

Je wordt betrokken bij het hele traject, van klantafspraken & planning, specificaties, ontwerp, bouw, systeemtest, implementatie, acceptatie, tot aan documentatie & versiebeheer.

Voor Application Development overleg je met Development (intern en extern) en met Product Marketing over planning, implementatie, specificaties en ontwerp.​ Voor de kwaliteit hiervan ontwikkel, verbeter en bewaak je procedures.

Naast dat je de ontwikkelde software test, voer je zonodig zelf eenvoudige verbeteringen en wijzigingen door in de Java-programmatuur.​ Niets gaat naar de klant voordat je het uitgebreid getest hebt! Op grond van volledige documentatie draag je de applicatie over aan Support.

Tevens ondersteun je Support bij het oplossen van complexere tweede- en derdelijns applicatieproblemen.​ Zodat je zowel thuis raakt in de verschillende software sources als in de functionaliteiten van de producten.

Kortom, je zorgt voor de randvoorwaarden voor de realisatie van succesvolle projecten.

Je beschikt over een ICT-opleiding op HBO-niveau en je hebt enige jaren ervaring als Java Ontwikkelaar /​ Software Tester/​ Applicatiebeheerder (maatwerk)software en je ambieert een meer organisatorische en dienstverlenende rol met meer klantcontact.​ Aangevuld met relevante cursussen op het terrein van testen en applicatiebeheer en goede kennis van J2EE.​ Kennis van Eclipse en Adobe/​Flex is een pré.​ Je kunt goed organiseren, plannen en communiceren en hebt een goed analytisch vermogen.​ Je bent stressbestendig, flexibel, ambitieus en doorzetter.

Wij hebben geen hokjesgeest en strikt afgebakende functies, maar werken op basis van kennis, vaardigheden, teamgeest en interesses.​ Doorzettingsvermogen, creativiteit en eigen initiatief zijn een “must”.

Ben je toe aan een nieuwe job?​ Waar je veel kunt leren?​ Met een goede toekomst?

We bieden een zelfstandige functie bij een groeiende organisatie.​ Een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, uitstekende ontplooiingsmogelijkheden, en, niet onbelangrijk, een uitstekende sfeer.

Bedrijf MagSoft: Projekten BV
Locatie: Mijdrecht, UT 3641SG
Branche: IT – software
Type baan: Fulltime Vast dienstverband
Werkervaring: 2 tot 5 jaar
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Midcareer (ervaren)
Salaris: € 40.​000,00 – € 50.​000,00 /​jaar +​ emolumenten (auto, laptop, smartphone)

Website    http://www.magsoft.nl
Contact    info@magsoft.nl
Contact    De heer D.G.A. Boender
Address    Communicatieweg 3 – 3641 SG MIJDRECHT

Website http://www.magsoft.nl
Contact e-mail info@magsoft.nl
Contact De heer D.G.A. Boender
Address Communicatieweg 3 – 3641 SG MIJDRECHT
Country Nederland

Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.