Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Enigma Payments Consulting zoekt diverse consultants

04 Feb 2011  |  Vacatures

Enigma 230x200De synergie tussen de 3 business units zorgt er voor dat Enigma Consulting klanten een oplossing kan bieden die niet alleen werkt, maar ook gedragen wordt door de mensen in uw organisatie. Enigma is haar klanten van dienst met hoogwaardige kennis en anticipeert op toekomstige behoeften van klanten. Door de kennisdeling die plaatsvindt tussen Enigma Payments, Academy en Interim kan Enigma haar klanten meer bieden dan een ieder van deze takken alleen zou kunnen.

Consultant
Als consultant adviseer je zelfstandig of samen met collega’s banken over vraagstukken op het gebied van payments. Je wordt ingezet op opdrachten bij diverse groot, midden- en kleinbanken in Nederland. Door je kennis van betalingsverkeer ben je in staat om deze kennis vanuit tactisch perspectief in te zetten. Je helpt banken bij het analyseren van hun eisen en wensen, het bepalen van prioriteiten en het implementeren van de gemaakte keuzen. Je adviezen aan de klant zijn scherp en geschikt voor implementatie. Daarom speel je ook een belangrijke rol in zowel het voortraject als in de uitvoeringsfase van een project.

Lees de volledige vacature

Senior consultant
Als senior consultant ben je betrokken bij complexe tactische-strategische vraagstukken op het gebied van payments. Door jouw ervaring en diepgaande kennis van betalingsverkeer ben jij in staat om het verschil te maken in de projecten waar jij bent ingezet. Je bent multifunctioneel inzetbaar: enerzijds ben je capabel genoeg om als projectmanager op kleine tot middelgrote projecten te acteren en anderzijds kan je even goed als senior business analist betrokken zijn bij het opzetten van business cases, het uitzetten ven RFP’s/RFI’s of het implementeren van een standaard pakket.

Lees de volledige vacature

Managing consultant
Als managing consultant vervul je verschillende rollen bij de opdrachtgever. Je stuurt projecten aan of treedt op als programmamanager en overlegt op management- en directieniveau met klanten. Hierdoor zie en creĆ«er je commerciĆ«le mogelijkheden voor Enigma en weet je deze te benutten. Intern stimuleert de managing consultant zijn/haar collega’s in hun ontwikkeling. Dit kan vanuit de rol van direct leidinggevende of als coach.

Lees de volledige vacature

Expert consultant
De expert consultant kenmerkt zich door een bovengemiddelde kennis van een specifiek vakgebied binnen payments. Je functioneert als aanspreekpunt voor dit vakgebied in projecten bij opdrachtgevers, maar ook intern. Het ontwikkelen van een strategie en beleid voor het betreffende vakgebied en deze kenbaar maken in de markt en beschikbaar maken voor de eigen organisatie en klanten behoort tot de kern van je functie. De expert consultant heeft visie. Deze visie en je kennis laat je zien tijdens het geven van trainingen en workshops, tijdens presentaties en door het schrijven van artikelen.

Lees de volledige vacature

Enigma Payments Consulting


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.