Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

SIMAC DATACOLLECT zoekt IT-Consultant

14 Feb 2011  |  Vacatures

Simac 230x200SIMAC DATACOLLECT is op zoek naar:

IT-Consultant

(met brede interesse op het gebied van data capture en het automatiseren van bedrijfsprocessen)
.
ORGANISATIEPROFIEL

Simac Datacollect levert totaaloplossingen voor het digitaliseren van formulieren en documenten en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een van onze specialisaties is het automatiseren van inkomende facturen. Wegens uitbreiding van deze activiteit en de grote vraag naar onze oplossingen zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste consultants die onze relaties in deze trajecten te woord kunnen staan. Simac Datacollect bestaat uit een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s die samen met de klant voor de beste oplossing gaan. De cultuur bij Simac Datacollect is informeel.

FUNCTIE-INHOUD

De belangrijkste taak van een consultant bij Simac Datacollect is het vertalen van situaties en wensen van klanten naar specificaties voor kant en klare software systemen, die zoveel mogelijk gebaseerd zijn op standaard oplossingen. Vervolgens coördineer je als project manager de implementatieprojecten van die oplossingen. Bij Simac Datacollect worden die oplossingen samengesteld op basis van gerenommeerde producten zoals TeleForm, Contempus, DOKuStar en ELO. De krachtige mogelijkheden van die producten en de kennis die aanwezig is bij Simac Datacollect zorgen samen voor een zeer flexibele en klantgerichte combinatie, die op een aantal gebieden tot een marktleidende positie heeft geleid.

De geschikte kandidaat heeft een goed inzicht in bedrijfsprocessen en een brede interesse op het gebied van data capture en document management oplossingen. Inkoopmanagement en factuurverwerking zijn binnen ons vakgebied momenteel voorbeelden van belangrijke speerpunten, net zoals verschillende data capture toepassingen gericht op de onderwijs- en zorgmarkten.

Voor de functie van consultant bij Simac Datacollect zijn de volgende kerntaken benoemd:

* Pre-sales ondersteuning, RFI’s en RFP’s behandelen, presentaties, demonstraties en workshops voorbereiden en geven.
* Functionele en procesanalyses uitvoeren, ontwerpen schrijven, en het op functioneel gebied bijstaan van zowel de klant als de collega’s van het implementatieteam bij Simac Datacollect.
* Project management, planning en onderlinge afstemming van de activiteiten van de verschillende leden van een projectteam.
* Het zelfstandig bedenken van oplossingen voor eenvoudige maar ook complexe problemen, en het pro-actief overdragen van de opgedane kennis aan de collega’s.

PROFIEL

Onze consultant bezit goede contactuele eigenschappen en is in staat om zich in te leven in de problematiek bij de klant. Eigenschappen als een enthousiaste en representatieve persoonlijkheid, resultaatgericht, zelfstandig, pro-actief en het vermogen om snel te schakelen spreken ons zeker aan.

Kandidaten hebben minimaal een afgeronde relevante opleiding op HBO of WO niveau, of hebben een vergelijkbaar niveau bereikt door middel van werkervaring. Ervaring op dit vakgebied en kennis van de producten waar Simac Datacollect de Nederlandse vertegenwoordiger van is (of vergelijkbare producten) zijn een pré. Daarnaast is een technische basiskennis vereist van de technologieën waarop onze oplossingen gebaseerd zijn, zoals .NET, XML, relationele databases, webapplicaties en webservices.

CONTACT

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.datacollect.nl of bel met Bart Clement, 0318 – 649 699. Richt je sollicitatiebrief en C.V. aan Monique Schutte, Simac Datacollect, Postbus 606, 6710 BP EDE of via het e-mailadres monique.schutte@simac.com.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.