Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Gezocht: Application Development Manager bij MagSoft

14 Feb 2011  |  Vacatures

MagSoft 230x200MagSoft uit Mijdrecht zoekt een

Application Development Manager

Over de vacature

Als Application Development Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de kwaliteit van de onze software producten.

Je wordt betrokken bij het hele traject, van klantafspraken & planning, specificaties, ontwerp, bouw, systeemtest, implementatie, acceptatie, tot aan documentatie & versiebeheer.

Voor Application Development overleg je met Development (intern en extern) en met Product Marketing over planning, implementatie, specificaties en ontwerp.​ Voor de kwaliteit hiervan ontwikkel, verbeter en bewaak je procedures.

Naast dat je de ontwikkelde software test, voer je zonodig zelf eenvoudige verbeteringen en wijzigingen door in de Java-programmatuur.​ Niets gaat naar de klant voordat je het uitgebreid getest hebt! Op grond van volledige documentatie draag je de applicatie over aan Support.

Tevens ondersteun je Support bij het oplossen van complexere tweede- en derdelijns applicatieproblemen.​ Zodat je zowel thuis raakt in de verschillende software sources als in de functionaliteiten van de producten.

Kortom, je zorgt voor de randvoorwaarden voor de realisatie van succesvolle projecten.

Je beschikt over een ICT-opleiding op HBO-niveau en je hebt enige jaren ervaring als Java Ontwikkelaar /​ Software Tester/​ Applicatiebeheerder (maatwerk)software en je ambieert een meer organisatorische en dienstverlenende rol met meer klantcontact.​ Aangevuld met relevante cursussen op het terrein van testen en applicatiebeheer en goede kennis van J2EE.​ Kennis van Eclipse en Adobe/​Flex is een pré.​ Je kunt goed organiseren, plannen en communiceren en hebt een goed analytisch vermogen.​ Je bent stressbestendig, flexibel, ambitieus en doorzetter.

Wij hebben geen hokjesgeest en strikt afgebakende functies, maar werken op basis van kennis, vaardigheden, teamgeest en interesses.​ Doorzettingsvermogen, creativiteit en eigen initiatief zijn een “must”.

Ben je toe aan een nieuwe job?​ Waar je veel kunt leren?​ Met een goede toekomst?

We bieden een zelfstandige functie bij een groeiende organisatie.​ Een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, uitstekende ontplooiingsmogelijkheden, en, niet onbelangrijk, een uitstekende sfeer.

www.magsoft.nl


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.