Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Paul Nanninga treedt toe tot board Ricoh Nederland

22 Feb 2011  |  Vacatures

Ricoh Logo 230x200gifPaul Nanninga (1963) is per direct toegetreden tot de board van documentmanagementspecialist Ricoh. Nanninga wordt Director Strategic Accounts & Managed Document Services (MDS). Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Managed Document Services, een speerpunt in de verdere groei van Ricoh. Onder Managed Document Services valt ook e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking.

De komende jaren zal de Ricoh organisatie een sterke focus hebben op het verder ontwikkelen van Managed Document Services als dienstverleningsstrategie richting de markt. Onder deze vlag zal de positie van Ricoh als leverancier van o.a. MDS-oplossingen verder worden uitgebouwd. Ricoh Nederland en de internationale Ricoh groep geven hiermee invulling aan de kansen die de markt de komende jaren gaat bieden.

Om deze groeiambities verder vorm te geven is Paul Nanninga aangesteld als Director Strategic Accounts & Managed Document Services. Nanninga zal specifiek verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en implementatie van deze dienstverleningsstrategie. Hij zal vanuit zijn functie rechtstreeks rapporteren aan CEO Carol Dona. Paul Nanninga heeft vele jaren ervaring in de informatielogistiek-branche en is sinds 2005 werkzaam bij Ricoh. Vanaf 2007 was hij als Sales Director verantwoordelijk voor de gehele salesorganisatie, waarna hij nu toe getreden is tot de board.

Bron: Sales Expert


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.