Met de Ricoh E-factureren Quickscan op weg naar 100% e-facturabel

Ricoh 230x200U zit met het probleem dat u de komende jaren moet besparen én dat uw instelling met ingang van het jaar 2018 voor 100% E-facturabel moet zijn.

De oplossing is digitale factuurverwerking van Ricoh!

Digitale factuurverwerking van Ricoh zorgt voor:

 • Procesverbetering
  Digitale factuurverwerking houdt rekening met de processen die bij u in de organisatie lopen. Zo is er matching mogelijk met reeds bestaande systemen, waardoor goedkeuring van facturen versneld wordt en er meer rapportagemogelijkheden zijn.
 • Compliance & controle
  Digitale factuurverwerking sluit aan op de wet- en regelgeving, maakt beheer van goedkeuringsrechten eenvoudig, geeft snel inzicht in verplichtingen en maakt het gehele proces transparant.
 • Tijdsbesparing
  U bespaart op FTE’s die met factuurverwerking bezig zijn. Documenten raken niet meer zoek, omdat ze digitaal makkelijk terug te vinden zijn. Veel handmatige verwerkingen zijn overbodig, omdat zoeken, vergelijken en verwerken automatisch verlopen.
 • Kostenbesparing
  U gaat meer digitaal werken en bespaart daarmee kosten aan papier en tijd. Doordat de verwerking van facturen gaat stukken sneller gaat, kunt u leverancierskortingen afspreken.

Is uw organisatie klaar voor elektronische factuurverwerking?

In de Ricoh E-factureren Quickscan ziet u wat uw organisatie nodig heeft om elektronische factuurverwerking succesvol in te voeren. U beoordeelt zelf in welke mate uw processen hier reeds aan voldoen. Vervolgens berekent u met de ROI calculator hoeveel u maandelijks kunt besparen als u E-factureren van Ricoh invoert.

DOE DE RICOH QUICKSCAN


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.