Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Vacatures bij Certipost

22 Nov 2011  |  Vacatures

E-factureren groeit snel. Factuurverwerking groeit snel. Dus ook Certipost groeit snel. En dat betekent dat ze op zoek zijn naar nieuwe mensen. Hieronder volgt een lijstje van vacatures.

Naast de inhoudelijke uitdaging biedt Certipost je: diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een aangename open werksfeer met ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden. Bovendien werk je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Momenteel is Certipost op zoek naar:

Junior Solution Analyst/Engineer

Als junior Solution Analyst/Engineer draag je bij in de het opzetten van EDI (Electronic Data Interchange) oplossingen. Samen met de klant faciliteer je de implementatie van de gekozen oplossingen zie je toe op de integratie van het systeem van de klant met dat Certipost.


Bekijk de volledige vacature

Service Delivery Coordinator

Als Service Delivery Coördinator ben je verantwoordelijk voor het leveren van de diensten van Certipost aan de klanten binnen de afgesproken tijd en binnen het afgesproken budget. Je begeleidt pro-actief de verwachtingen van de klant als het gaat om kwaliteit, beschikbaarheid en mijlpalen.


Bekijk de volledige vacature

Service Delivery Manager Nederland

Als Service Delivery Coordinator Nederland ben je verantwoordelijk voor het leveren van de diensten van Certipost aan de Nederlands klanten binnen de afgesproken tijd en binnen het afgesproken budget. Je begeleidt pro-actief de verwachtingen van de klant als het gaat om kwaliteit, beschikbaarheid en mijlpalen.


Bekijk de volledige vacature


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.