23 januari 2022

Aan de slag met een goed Dymo-label

2 min read
Dymo 11354

Werken met de Dymo 11354 is een goede manier om informatie goed weer te geven. Wanneer je het juiste label gebruik, is het namelijk een stuk gemakkelijker om alle informatie die nodig is op de pakketten weer te geven. Daarom wordt deze variant ook wel een multifunctioneel label genoemd. Het is te gebruiken op de labelprinters die op dit moment zeer populair zijn. Het is wel zo gemakkelijk om er bijvoorbeeld de wat kleinere etiketten mee af te drukken. Dit maakt het gemakkelijk om zaken te ordenen. Dit is vaak ook de juiste toepassing.

Dymo 11354

Meerdere vormen van gebruik

Wie denkt aan de labels zoals de Dymo 11354, denkt aan toepassingen voor verzending. Daarom zie je het vaak terug op enveloppen en pakketten. Dat neemt niet weg dat ook ter ordening van informatie en dergelijke ook de labels veel gebruikt worden. Zo is deze labelvorm populair onder apothekers en huisartsen om de verschillende middelen mee te etiketteren. De labels zijn ook nog eens in grote hoeveelheden te krijgen. Dat maakt het allemaal nog net wat gemakkelijker te gebruiken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook allerlei specifieke toepassingen te bedenken die passen bij wat jij ermee wil doen.

Sterk en stevig

Het voordeel van deze labels van Dymo is dat ze sterk en stevig zijn. Niet alleen de labels zelf zijn heel sterk. Ook is de lijm die erop aangebracht is zeer krachtig. Wanneer de labels gebruikt worden op vlakke ondergronden dan is er een zekerheid te bieden dat de etiketten ook goed zullen blijven zitten. Het papier is ook stevig, waardoor het niet scheurt. Daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende soorten printtechnieken. Dit betekent dus dat je niet afhankelijk bent van de kwaliteit van de inkt. Je kan bijvoorbeeld ook printen met thermische technieken. Dat maakt het ook heel interessant om de labels te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *