23 januari 2022

Altijd op tijd aangifte doen

2 min read
Belastingadvies Groningen

Als ondernemer ben je vaak druk, en heb je niet de prioriteit om fiscale dingen te verzorgen. Geheel logisch want ondernemen is je beroep, en niet jezelf bezighouden met de ingewikkelde materie van de belastingdienst. Toch is het van het grootste belang dat je fiscaal alles op orde hebt, niet om uit de problemen te blijven maar ook om te profiteren van de fiscale voordelen. Voor ondernemers die net starten kan dit belangrijk zijn als je direct alles netjes op orde hebt, Belastingadvies Groningen kan alles op het gebied van administratie en belastingzaken voor je verzorgen. 

Belastingadvies Groningen

Ieder kwartaal de BTW verzorgen

BTW aangifte moet netjes ieder kwartaal worden gedaan, veel ondernemers vergeten dit of zijn er gewoonweg niet mee bezig. Door je administratie te laten verzorgen door belastingadvies Groningen weet je zeker, dat je hier geen omkijken meer naar hebt en zorgeloos kunt doen waar je goed in bent. Maar ook voor loonbelasting en premieheffing ben je bij bastiaanaccountants.nl aan het goede adres, kortom je complete administratie en aangiftes kun je aan het kantoor overlaten.

Hulp bij subsidieaanvragen

Het doen van een aanvraag voor subsidie kan overkomen als een onneembare vesting, regels en wetten waarvan je niet weet dat ze bestonden kom je nu tegen. Ben je niet goed op de hoogte dan zie je door de bomen het bos niet meer, gelukkig is belasting Groningen uitstekend op de hoogte van de verschillende regelingen die er zijn. Heb je recht op subsidie dan komt er vaak veel administratief werk bij kijken, laat dit verzorgen door een expert zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *