9 december 2021

American Express aanvragen

1 min read

Er zijn veel voordelen en een aantal nadelen aan een creditcard. Als je een hobby hebt zoals de wereld rondreizen kun je het beste een creditcard kiezen die jouw korting geeft op bijvoorbeeld reizen en vliegen. Als je meer houd van auto’s zijn er hier ook genoeg creditcards voor. Het enige nadeel van een creditcard is dat je meer kunt uitgeven dan dat je hebt. Je kunt dus in de schulden belanden.  Als je goed om kunt gaan met geld is een creditcard een hele goede optie. Zeker om op lange termijn juist geld te besparen. Om een American Express aanvragen te doen kun je naar de site van American Express of ergens anders waar ze deze aanbieden.

Voordelen American Express card

Er zijn een hoop voordelen als je kiest voor American Express als betaalmiddel. Bij iedere aankoop spaar je Airmiles die ervoor zorgen dat je enorme korting kunt krijgen op jouw vakantie of soms zelfs gratis op vakantie kunt gaan. Deze air miles spaar je niet alleen door te vliegen, maar ook door middel van het tanken en boodschappen doen. De air miles zijn normaal bij een kaart maar 2 jaar geldig. Bij deze kaart is dat 4 jaar lang. 

Verzekering

Bij niet alles wat je koopt komt meteen een verzekering. Dit is wel zo als je het met deze kaart koopt. Alles wat je koopt is tot 240 dagen na de aankoop nog verzekerd. Dat is 8 maanden. American Express aanvragen kan via hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *