9 december 2021

Begin nu met Bitcoin kopen!

1 min read
Bitcoin

Bitcoin is de eerste digitale munt die werkt zonder centrale bank of beheerder. Transacties verlopen tussen de kopers en verkopers onderling. Bitcoin kopen verloopt via het internet. Het idee hierachter is dat de code niet in verkeerde handen kan belanden, maar ook dat de code niet verloren gaat bij technische storingen of andere invloeden. Transacties via Bitcoin vallen buiten de controle van een centrale bank of beheerder, waardoor het niet mogelijk is om de inflatie te beïnvloeden. 

Bitcoin is daarom erg interessant voor velen. Door de pandemie is Nederland in een economische crisis beland, waardoor veel mensen het vertrouwen in de banken hebben verloren. Hierdoor ging de ‘gewone burger’ op zoek naar andere manieren om te investeren en te beleggen. Al snel kom je dan bij cryptocurrency uit. 

Bitcoin

Waarde blijft stijgen

Je kunt Bitcoin kopen namelijk gewoon met iDeal doen, waardoor het erg toegankelijk is. Daarnaast is de vraag naar Bitcoin enorm gestegen. Hierdoor is de schaarste ervan toegenomen en op zijn beurt is de waarde van Bitcoin enorm gestegen. Het is zoals je merkt erg interessant om te investeren in Bitcoin. 

Wil je graag Bitcoin kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Door de gestegen populariteit van cryptocurrency zijn er enorm veel handleidingen, informatieve boeken of andere bronnen te vinden die jou hierin kunnen ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *