9 december 2021

Een financieel adviseur: iets voor u?

2 min read
Een financieel adviseur iets voor u

Is een financieel adviseur iets voor u? Waarschijnlijk wel! Lees snel verder >

Een financieel adviseur, is dat niet alleen voor mensen met een eigen zaak en/of veel kapitaal? Het antwoord is: iedereen die gebruik maakt van financiële producten, kan de hulp inroepen van een financieel adviseur. Deze helpt u met het optimaal vormgeven van uw pakket financiële producten als verzekeringen, hypotheek en pensioenen. Wilt u als particulier, ondernemer en/of werkgever weten wat een financieel adviseur voor u kan beteken, lees dan verder.

Advies inwinnen

Dit artikel zou u houvast moeten geven, bij de vraag of u een financieel adviseur wilt inschakelen. U zou ook direct de telefoon of het toetsenbord ter hand kunnen nemen voor een vrijblijvend gesprek met Veldhuis Advies. Aan de hand van vragen over uw financiële situatie en wensen, zullen zij samen met u objectief vaststellen of u gebaat bent bij financieel advies. Uiteraard zal er discreet met uw gegevens om worden gegaan.

Waarmee helpt een financieel adviseur

Iedereen maakt wel op een of andere wijze gebruik van financiële producten. Deze zijn van grote invloed op uw huidige en toekomstige situatie. Een financieel adviseur kijkt samen met u welke producten u nodig heeft en welk pakket het beste bij uw levensfase en uw plannen past.

Een financieel adviseur kan u helpen op de volgende gebieden:

  • Verzekeringen;
  • Pensioenen;
  • Hypotheken;
  • Werk & inkomen;
  • Beleggingen;
  • Vermogenszaken;
  • En meer.

Financieel planner

Veldhuis Advies kan u bijstaan als financieel planner. Er wordt gekeken naar het heden en uw toekomstbeeld, om tot een gedegen strategie te komen. Wanneer kunt u stoppen met werken, wat wordt uw beleggingsstrategie, wat gebeurt er (financieel) bij een eventuele echtscheiding; dit en veel meer kunt u uitwerken met uw financieel adviseur, zodat u op financieel gebied optimaal op de toekomst bent voorbereid. Door het financieel plan uit te werken, kunt u bovendien vroegtijdig op eventuele veranderingen inspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *