Een goede boekhouder Arnhem

krijg goed advies over financiën

Mijn eigen bedrijf bestaat nu ondertussen al een aantal maanden. In het begin was het allemaal even spannend. Ik had namelijk totaal geen ervaring met het hebben van een eigen bedrijf en ik was snel overweldigd door alles wat er bij kwam kijken. Zo vroeg ik me ook al snel af waar ik nou aan was begonnen. Gelukkig heb ik veel tips gehad van vrienden, familie en van andere ondernemers. Er moest namelijk best wat geregeld worden en zij hebben me een heel eind op weg geholpen. Een andere ondernemer gaf me de tip dat het van belang was dat ik een goede boekhouder zou inschakelen. Met zijn hulp heb ik een goede boekhouder Arnhem gevonden. 

goed contact

Betrokken boekhouder

Ik vond het best spannend om een boekhouder in te schakelen. Hoe wist ik of dit wel goed zou zitten? Een goede vriend van me, die ook ondernemer is, me er al van verzekerd dat het bij dit bedrijf echt goed zat en dat ik het gewoon moest proberen. En dat heb ik gedaan. Ik heb contact opgezocht met Den Hartog & Hoogveld en het voelde meteen al heel goed. Deze boekhouder kwam erg betrokken en vriendelijk over en dat stelde me al heel erg gerust. Daarom heb ik er voor gekozen om deze boekhouder in te schakelen. Meteen vanaf het begin zijn zij erg betrokken geweest en hebben al mijn vragen goed beantwoord. Ook gaven zij mij advies wanneer dat nodig was en dat heeft mij ook een heel eind op weg geholpen. Door deze goede boekhouder Arnhem heb ik altijd een goed overzicht van mijn financiële situatie. Dit kan ik altijd heel gemakkelijk online inzien, wat heel handig is.

goed voor onderneming