Houd hier rekening mee als je op zoek bent naar leaseauto’s voor jouw onderneming!

Wanneer jouw onderneming in rap tempo aan het groeien is, dan zal het onderwerp leaseauto’s al snel langskomen! Leaseauto’s zijn namelijk een praktische toevoeging voor iedere onderneming. Je personeel kan door de leaseauto’s met ‘eigen’ vervoer van en naar de onderneming reizen. Dit is zowel bevorderlijk voor het woon-werkverkeer als voor de tijd die men kwijt is aan klantbezoeken. Anno 2021 zijn er dan ook meer dan 1 miljoen leaseauto’s te vinden op het Nederlandse wegennet. Wanneer je op zoek gaat naar leaseauto’s voor jouw onderneming zal je merken dat het aanbod enorm is. Omdat het aanbod zo breed is geven we je In deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het vinden van de beste leaseauto’s voor jouw bedrijf!

Salaris

De leaseauto is over het algemeen van invloed op het salaris van jouw werknemers. Het is daarom belangrijk om de medewerkers altijd een keuze te geven. De een vindt het namelijk belangrijk om in de allerduurste auto te rijden terwijl de ander bijvoorbeeld liever gaat voor het Peugeot e-expert leasen. Door je medewerkers de keuze te geven zullen ze nooit meer betalen voor de auto dan dat zelf willen. We raden werkgevers over het algemeen aan om een keuze van bijvoorbeeld 5 modellen aan te bieden. Zo heb je niet extreem veel variatie, maar kan iedereen wel een auto uitzoeken die volledig naar haar of zijn wens is!

Imago

De leaseauto’s zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar zijn ook een beetje het uithangbord van jouw onderneming. De auto’s waar jouw personeel in rijdt gaan dan ook hand in hand met het imago van jouw onderneming. Wanneer jij wilt uitstralen dat jouw bedrijf milieubewust bezig is, dan moet je ook echt kiezen voor het elektrische auto leasen. Als jij beweert milieubewust bezig te zijn en al het personeel rijdt in benzineslurpende leaseauto’s, dan neemt niemand jouw beweringen omtrent het milieu nog serieus. Kies daarom altijd voor leaseauto’s die passen bij het imago van jouw onderneming! Over het algemeen geldt hierin trouwens wel, hoe groener hoe beter! Ook als jij niet uitstraalt actief bezig te zijn met het oplossen van het klimaatprobleem zijn de elektrische auto’s namelijk ontzettend goed voor jouw imago.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*