23 januari 2022

Je eigen T-shirt ontwerpen doe je zo!

2 min read

We kunnen ons voorstellen dat je niet in de kleding wilt lopen waar je iedereen al in ziet lopen. Zo goed als iedereen shopt bij dezelfde winkels, waardoor de kans groot is dat je iemand tegen het lijf loopt die hetzelfde shirtje aanheeft als jij. Vooral vrouwen vinden dit soms een heel ding en vermijden deze situatie ook het liefst. Een handige oplossing hiervoor is het ontwerpen van je eigen shirtjes! Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan snel verder.

Alle kanten op

Het voordeel van het ontwerpen van je eigen T-shirts is dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Wat je er ook op laat bedrukken, je kan het zo gek niet bedenken. Je kunt zowel de voor als achterkant laten bedrukken en soms kun je zelfs de mouwen meepakken. Zo krijg je een uniek kledingitem waar je niemand anders in zult zien lopen! Het is een kans om jouw persoonlijkheid door te voeren in je kleding, waardoor je je eigen stijl creëert. Bij veel online webshops kun je zelf een shirt kiezen en deze online vormgeven in een editor. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een shirt te kopen en deze naar een drukker te brengen of zelf te ontwerpen.

Cadeau

Naast dat het erg leuk is om voor jezelf een shirt te ontwerpen, kun je ook voor iemand anders een shirt ontwerpen als cadeau! Dit is een erg leuk en persoonlijk cadeautje dat de ontvanger zeker niet van te voren aan zal zien komen. Bedruk een shirt bijvoorbeeld met een lieve tekst of een onderling grapje tussen jullie. Of laat er een foto van jullie samen op printen. Zo zal de ontvanger altijd aan jou denken bij het zien van het shirt. Het is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen!