Laat je bijstaan door experts in de advocatuur

letsel door verkeersongeval

Heb je letsel door verkeersongeval opgelopen dan begint er een langdurig proces, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk kan het zijn sporen achterlaten als dit niet goed wordt afgehandeld. De meeste mensen weten niet hoe zij een traject moeten opstarten, hebben niet de kennis en de ervaring om dit met goed gevolg te doorlopen. Sapadvocaten.nl zijn experts op het gebied van letselschade na een verkeersongeval. Zij weten als geen ander wat het voor invloed heeft op je dagelijks bestaan.

letsel door verkeersongeval

Wat is belangrijk tijdens een proces

Je vraagt je vast af hoe letsel door een verkeersongeval moet worden afgehandeld. Wanneer je bij de advocaten komt zijn er waarschijnlijk bewijzen hoe het ongeval tot stand is gekomen. Dit kan door een strafrechtelijk onderzoek wat door de politie is gedaan na het ongeval, of het proces verbaal wat je met de tegenpartij hebt gedaan. Met deze bewijzen kan er een helder beeld ontstaan over de toedracht van het verkeersongeval, en nog belangrijker wie er aansprakelijk is voor de letselschade.

letsel door verkeersongeval

De tegenpartij is aansprakelijk en dan?

Wanneer er voldoende bewijs is dat de tegenpartij aansprakelijk is voor de letselschade wordt er een staat opgemaakt. Hierin staat vermeld wat de gevolgen op lichamelijk en financieel gebied zijn van het verkeersongeval. Al deze gegevens gaan naar de verzekeraar van de tegenpartij om een voorschot te verkrijgen. ook van de medisch adviseur van Sapadvocaten.nl krijg je een rapport van alle bevindingen. De hulp stopt niet als het formele gedeelte is afgerond, het netwerk bestaat ook uit mensen die je kunnen helpen bij je thuissituatie en werk.