23 januari 2022

Met wie kunt u een goede payroll constructie opzetten?

3 min read

Ik kon onlangs een goede opdracht krijgen bij een bedrijf waar ik al vaker werk voor had gedaan. Normaliter werkte ik altijd op freelance basis, maar deze keer zou ik zo’n grote opdracht krijgen dat het niet echt interessant meer was voor beide partijen om mij per uur als zelfstandige te laten betalen. Ik zou dan namelijk heel veel belasting moeten betalen en mijn opdrachtgever zou ook nadelen ondervinden van deze manier van betalen en dus hebben wij gekeken of wij andere mogelijkheden konden benutten. Wij hebben toen gekeken of wij ook een payroll constructie konden opzetten. Ik wist namelijk dat veel mensen die dergelijke grote opdrachten aannamen, ook een payroll constructie hadden opgezet en daarom wilde ik graag weten of zo’n payroll constructie in mijn specifieke geval ook interessant kon zijn. Omdat ik altijd geleerd heb dat je proactief moet zijn in mijn werk, heb ik daarom gekeken hoe ik kon zorgen dat ik een payroll constructie kon optuigen waar ik baat bij zou hebben. Als je namelijk alles aan het bedrijf of de opdrachtgevende partij overlaat, zie je vaak dat je er niet altijd goed van af komt. Ik wilde daarom zelf graag weten waar ik een goede payroll constructie kon maken en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer kon kijken waar anderen in zee waren gegaan toen zij een payroll constructie wilden maken. Ik heb toen allerlei verhalen gelezen van mensen die eerst meenden dat een payroll constructie heel goed voor hen was, maar die later toch de nadelen waren gaan ervaren. Dat moest natuurlijk niet met mij gebeuren en ik heb daarom heel goed gekeken welke bedrijven de beste recensies hadden. Ik heb toen gezien dat wanneer ik een goede payroll constructie wilde maken, ik naar de site NLpayroll.nl moest gaan. Deze site is alles wat je hoopt te vinden wanneer je een dergelijke payroll constructie wilt optuigen en ik heb daarom de info op de site van dit kantoor grondig doorgenomen.

Via deze site kon ik een payroll constructie maken

Ik heb mij goed verdiept in de mogelijkheden van NLpayroll.nl en ik heb gezien dat deze mensen je echt heel goed kunnen helpen. Ik wilde daarom graag met hen gaan werken omdat ik zag dat de tarieven van dit bedrijf voor een payroll constructie constructie ook gewoon heel goed waren. Ik heb daarom contact opgenomen en heb ook mijn opdrachtgever hierin betrokken en niet veel later hadden wij een heel mooie payroll constructie gemaakt. Dit bevalt ons allemaal heel erg goed en ik ben daarom blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan.

Wilt u ook een keer uw wensen doornemen?

Mocht u ook graag een payroll constructie willen optuigen, dan kunt u:

  • Even naar de site NLpayroll.nl surfen
  • Bekijken welke mogelijkheden deze mensen u te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om te horen hoe u hier een goede constructie kunt opzetten

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Ik heb in ieder geval heel goede ervaringen met dit kantoor opgedaan.
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *