9 december 2021

Online Factuur Maken met de Beste Factuur Software

3 min read
facturen maken

Ik ken maar weinig ondernemers die het doen van de administratie een leuk klusje vinden. Als je bedrijf eenmaal flink aan het groeien is geweest, huur je daar gewoon iemand voor in. Maar dan is het, uiteraard, belangrijk dat zij daar zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Hoe sneller een persoon werkt, hoe efficiënter. Gelukkig is dat mogelijk met het factuur programma van Facturatie Office. Speciaal ontworpen om het voor ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken, en om de administratieve medewerkers zo effectief mogelijk te laten werken. Het facturatie programma en de factuur software van Facturatie Office zijn een handige oplossing voor het maken van offertes en bij Facturatie Office is een factuur maken gratis. Als je voor het eerst gaat werken met dit programma, steek je er natuurlijk wat tijd in om onder de knie te krijgen. Eerst vul je al je eigen data in en upload je een logo (deze verschijnt natuurlijk op je documenten). Daarna maak je een bestandje met alle data van je klanten. Je vult hun adres in, btw-nummer en andere informatie, en koppelt verschillende klanten aan de projecten die je hebt lopen. Als je dan het facturatie programma opent hoef je alleen maar op de naam van de klant te klikken. De informatie van deze klant verschijnt da automatisch op de offerte of factuur, en dan hoef je alleen nog maar in te vullen wat het bedrag is en voor welke activiteiten je factureert. Dan verstuur je het met een knopje onderaan de pagina.

facturen maken

Makkelijk boekhoud programma met facturatie software

Facturatie Office heeft duidelijk goed nagedacht over zaken die jou als ondernemer tijd kunnen besparen. Ze hebben bijvoorbeeld een tool gebouwd waarmee de software automatisch een e-mail gegenereerd als betaalherinnering. En daar bovenop kun je, als je inlogt, direct zien welke facturen al betaald zijn en welke nog niet, en welke dus voorbij het betalingstermijn zijn. Maar omdat de software een online factuur maken zo makkelijk maakt, hoef je hier niet eens zelf bovenop te zitten. Dat is handig!

Handige software voor ondernemers:

Bij Facturatie Office vindt je niet alleen dat handige factuur programma voor online factuur maken, maar ook talloze andere handige software-oplossingen voor ondernemers, zoals:

  • Taak en uren registratie
  • Klanten, product en voorraad management
  • Handige kosten administratie
  • Snelle project administratie
facturen maken

Als jij zoekt naar handige software dat speciaal is ontworpen voor bedrijven en ondernemers, dan zit je bij Facturatie Office aan het juiste adres. En het fijne is: als je meerdere tools gebruikt, kun je ze samen laten werken. Dan kan je, bijvoorbeeld, je urenregistratie koppelen aan het factuur programma en een opdracht geven, en dan zal de software automatisch een factuur maken met de door jou gekozen informatie. Er zijn veel van dit soort samenwerkingen mogelijk binnen het programma, allemaal om jou tijd te laten besparen en je inzicht te geven in hoe het bedrijf functioneert. De handige rapportage tool en data export opties maken dit extra makkelijk. Van nu af aan weet je dus altijd precies hoe je bedrijf ervoor staat, dankzij de handige business software van Facturatie Office.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *