9 december 2021

Wat houdt een vermogensbeheerder in?

2 min read

Wanneer je wilt investeren in crypto, kom je er al snel achter dat er meer bij komt kijken dan alleen maar geld erin pompen en wachten. Er zijn diverse aspecten belangrijk om in de gaten te houden. Denk hierbij aan de technische en fundamentele analyse en het monitoren van prijsacties. Over het algemeen zijn dit geen dingen die je over een nacht ijs onder de knie weet te krijgen. Een van de mogelijkheden is dan ook om je beleggingsportefeuilles te laten beheren door een vermogensbeheerder; deze beheren het voor mensen of instellingen die dat niet zelf willen of kunnen doen.

Wat doet een vermogensbeheerder

Een vermogensbeheerder kan je helpen met heel veel diverse taken. Om te starten inventariseert een vermogensbeheerder beleggingsdoel, en de beleggingsrisico’s die je daarbij kan lopen. Op basis daarvan wordt de beleggingsstrategie bepaald, en een rekening geopend bij de bank. De vermogensbeheerder kiest de beleggingen binnen uw beleggingsportefeuille en verzorgt de transacties voor je beleggingsportefeuille. Als ervaren partij spelen ze over het algemeen actief in op veranderingen in de markt. Een vermogensbeheerder zit bovenop de markt, en volgen zodoende altijd de laatste ontwikkelingen. Door je investeringen te laten beleggen door een vermogensbeheerder, kan je profiteren van deze jarenlange opgebouwde deskundigheid, en kan je jezelf bezig houden met andere dingen die je leuk vind om te doen!

Op zoek naar een vermogensbeheerder

Bent u op zoek naar de voor een vermogensbeheerder voor uw crypto portfolio? Daarvoor zijn er diverse opties op de markt, zoals vermogensbeheerder Yieldt. Yieldt werkt samen met ’s werelds grootste exchanges. Via deze partij treed je veilig en vertrouwd toe tot de cryptomarkt. Benieuwd wat het voor jou kan opleveren? Hoewel rendementen geen garantie geven voor de toekomst, kan je hier een kijkje nemen voor Yieldt rendement en de kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *