23 januari 2022

Wat kan een online marketing bureau voor je doen?

2 min read

Zou jij graag meer bezoekers naar je website trekken? Heel begrijpelijk. Hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer klanten! Je kunt daarvoor natuurlijk zelf aan de slag gaan met je online marketing, zoals advertenties op Google of social media. Wat je ook kunt doen is online marketing bureau GMU.online inschakelen. Zij zijn namelijk expert op het gebied van online marketing, en weten precies hoe ze jouw doelgroep op een effectieve wijze aanspreken. Het social media agency GMU.online heeft reeds jarenlange ervaring met het doen van online marketing (bijvoorbeeld op Facebook of Instagram) en weet dus precies hoe je jouw klanten bereikt.

Effectief adverteren op Google

Zou jij graag Google Adwords inzetten om te groeien met je webshop of bedrijf? Een goed idee, want deze zoekmachine is de meestgebruikte en kan je gigantisch veel nieuwe bezoekers opleveren. Als je dat effectief wilt doen dan is het wel slim om je te oriënteren op ervaren Google Partners. Dit zijn online marketing bureaus die alles weten van deze zoekmachine, en je kunnen helpen bij het opzetten van een effectieve Adwords campagne. Ze analyseren jouw doelgroep en de voor jou relevante zoekwoorden, en weten dus precies hoeveel concurrentie erop zit.

Je zult namelijk vast niet de enige zijn die met de desbetreffende zoekwoorden wilt adverteren, wat ervoor kan zorgen dat het tarief flink stijgt. Als je met een beperkt budget toch veel uit je Google Adwords wilt halen dan moet je je zoekwoorden dus heel slim kiezen. Dit kun je laten doen door GMU. Aan hun SEO specialist uitbesteden wat je anders zelf zou doen levert je in verhouding veel meer op. Je gaat meer bezoekers trekken, en dus vanzelf meer omzet draaien. En dat is de bedoeling van adverteren, niet?

Adverteren op social media

Natuurlijk kun je naast adverteren op Google ook op social media advertenties plaatsen. Het grootste verschil tussen deze twee is dat mensen die Google gebruiken heel gericht op zoek zijn naar iets wat jij aanbiedt, terwijl ze op social media juist op hun gemak aan het scrollen zijn. Op bijvoorbeeld Facebook zul je dus een hele sterke advertentie moeten vormgeven om mensen aan te spreken en aan te sporen op jouw link te klikken. Dit klinkt makkelijker dan het lijkt, want mensen zijn niet zo gauw geneigd ergens op te klikken, alleen als het heel interessant of mooi is.

De social media marketing specialisten van GMU weten echter precies hoe je dat doet. Zij analyseren jouw doelgroep en komen met een voorstel voor een social media planning, inclusief vormgeving en teksten. Ze leggen de link tussen de complexe wereld van data en adverteren en menselijke emotie. Je wilt immers mensen persoonlijk aanspreken en warm laten lopen voor het product of de dienst die jij aanbiedt. Met hun hulp lukt dat zeker, en zul je merken dat je binnen de kortste keren veel meer bezoekers hebt, en dus klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *