9 december 2021

Wees zeker van je pensioen

2 min read
lenen geld

Vraag aan een aantal werkende mensen hoe het zit met hun pensioen, de meeste antwoorden met ‘ik heb echt geen idee’. Je pensioen is niet zomaar iets om overheen te stappen, maar serieus te nemen want het bepaald gedeeltelijk hoe je toekomst eruit komt te zien. Plannen zijn mooi maar als je er geen geld voor hebt om ze uit te voeren door een pensioentekort dan heb je spijt dat je er niet eerder over nagedacht hebt. Synerga Pensioenconsultancy kan je precies vertellen, en berekent hoe het met jouw pensioen is gesteld en hoe je een tekort kunt oplossen.

Sparen voor later

Voor particulieren en bedrijven

Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij ons om een duidelijk beeld te krijgen voor het pensioen van hun medewerkers. Naar de behoefte van het bedrijf wordt er een overeenkomst uitgevoerd met betrekking tot het beheer van de pensioenen. Synerga Pensioenconsultancy heeft maar één doel, de pensioenregeling foutloos uitvoeren. Interne processen bij het bedrijf worden aangestuurd door ons, controleren en corrigeren van fouten bij de pensioenuitvoerder.

genieten van je pensioen

Zeer goed op de hoogte van de regels en wetten

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van pensioenen weten we precies wat de valkuilen zijn die worden gemaakt door veel werkgevers. Pensioenbeheer moet zonder fouten efficiënt worden uitgevoerd. Heldere afspraken en een gedegen constructie is al een goed begin om dit te verwezenlijken. Met deze werkwijze hoeft er minder tijd besteed te worden herstelwerkzaamheden en uitvoeringskosten. Voor iedereen voordeel, maar het belangrijkste is dat degene met het pensioen een goede regeling heeft voor later.